Jeg blev ikke bare helbredt

- Jeg kom ud på den anden side som et nyt menneske

Hvem er Charlotte Hylleberg

Jeg har fra min spæde barndom haft evnen til at se muligheder og gå efter mål.

Jeg er født i 1968, er mor til 2 skønne voksne piger og har en dejlig kæreste, som er leder i det offentlige og en værdsat sparringspartner.

Jeg er bosat i Aabenraa og har i de seneste år arbejdet som forretningsdirektør i en større IT-virksomhed i Aarhus.

Jeg blev ramt af brystkræft i oktober 2015 og en del af 2016 bestod i behandling og komme tilbage til det gamle niveau, fysisk og psykisk, efter et hårdt, men vellykket behandlingsforløb.

Jeg blev ikke bare helbredt. Jeg kom ud på den anden side som et nyt menneske, og har nu et brændende ønske om at hjælpe andre mennesker og virksomheder med at få succes. At se lyspunkterne, mulighederne – og gå efter dem.

Før min ansættelse i IT-branchen (1999) var jeg ansat hos det daværende Sønderjyllands Amt, senest i en stilling som Økonomi- og regnskabschef.

At jeg har erfaring fra både det offentlige og private erhvervsliv er en stor styrke, som jeg også har profiteret af i min tid i IT-branchen, hvor det offentlige var store kunder.

Efter mit sygdomsforløb fik jeg chancen til at prøve nyt. Jeg har taget en bestyrelsesuddannelse samt en NLP Uddannelse, som skal kombineres med mine øvrige uddannelser inden for ledelse og IT.

I min sparring og rådgivning kombinerer jeg min viden fra den hektisk hverdag i erhvervslivet med den teoretiske ballast fra de forskellige kurser og uddannelser, jeg har været igennem.

Men sparringen er i øjenhøjde med sigte på resultater på den gode, menneskelige måde.

At jeg fik en brat opbremsning i min ellers så travle karriere, har givet mig mulighed for at gøre en forskel for mange mennesker. Jeg blev fritstillet fra mit job per 1. august 2016 og brugte de efterfølgende 7 måneder med frivilligt arbejde inden for Sundhedssektoren (Sygehus Sønderjylland). En periode som gav mig stor personlig glæde og stolthed over resultaterne. 

Fritiden går med familie, venner, musik, bøger, sport, malerier, rejser og et slag golf.

Mine værdier

Livet er for kort til at omgås personer, som dræner én for energi. Gør noget ved det. Livet er for kort til at være utilpas med at gå på arbejde. Gør noget ved det. Vi har ét liv, så hvorfor ikke få det optimale ud af det? Det er dit eget ansvar, og du træffer selv dine valg.

Jeg har taget ansvar for mit eget liv, og rejsen har været hård og lang, men jeg er glad for min frihed og at jeg har haft modet til at ”springe ud” som selvstændig rådgiver og dele redskaberne med jer.

Jeg er taknemmelig for de ting, som jeg har fået med i min bagage i medgang og modgang. Taknemmelighed er blevet en vigtig værdi for mig.

Mine værdier: Livsglæde – ansvar – frihed – mod - taknemmelighed

Min mission

Jeg vil gøre en forskel for individet og virksomheden. Uden det hele mennesker, får virksomheden ikke den fulde værdi af de investerede kroner.

Jeg vil gøre leder og medarbejdere bevidste om, at de dagligt træffer valg på baggrund af overbevisninger. Valgene er ikke altid optimale og det kan skabe konflikt i privatlivet eller på arbejdspladsen. Arbejdspladsen skal være stedet, hvor alle medarbejdere befinder sig godt. Medarbejderne bruger 50% af deres vågne tid på jobbet, så hvorfor ikke stille krav til at arbejdsmiljøet skal være godt?

Jeg arbejder med virksomheder og organisationer, som tager ledelse alvorligt og anser dette som en disciplin. Hvor lederne har det nødvendige mod til at skabe forandringer for virksomheden og dens medarbejdere.

Min historie og erfaring skal bidrage til jeres strategiske forandring og den menneskelige forandring.

Mine metoder

Om du er leder eller medarbejdere, vil jeg hjælpe dig til at finde din indre person, værdier, overbevisninger, evner/færdigheder og gøre det bevidst. Bevidstheden skal du bruge til, at du selv kan tage ansvaret for at ændre på uhensigtsmæssighederne eller måske blot sikre, at du når alle de mål, som du opstiller for dig selv.

Jeg arbejder på individuelt og organisatorisk niveau.

Jeg gør brug af mine private erfaringer igennem mange års arbejde med ledelse og direktion, mine uddannelser inden for ledelse, coaching, strategi, positiv psykologi, NLP og bestyrelsesarbejde. Det handler om det hele menneske.

Programmet tilrettes din/jeres situation. Dvs. at ovennævnte kan kombineres med profiltest, hvor jeg blandt andet arbejder med Insights Discovery.

Viser en gennemgang af jeres udfordringer/situation, at tingene ikke kan løses med den direkte sparring og individuelle øvelser, kan seancen suppleres med teambuilding, hvor rette aktør, som matcher ind til jeres virksomhed, inddrages.

Jeres udgangspunkt for rådgivning

Først og fremmest tak for din/jeres interesse for min side. Det betyder at du/I måske står med en udfordring, som I gerne vil have sparring/rådgivning til.

Måske ønsker I min hjælp til:

 • at få indsigt i egen personlighed og rollen som leder
 • at forebygge stress på alle niveauer i organisationen
 • at genfinde motivationen
 • at blive bedre til at opnå mål
 • at kommunikere på alle niveauer i organisationen
 • at genfinde retningen efter stress, sygdom eller anden krise
 • at håndtere organisatoriske ændringer
 • at løse en konflikt
 • at genopbygge identiteten
 • at få ledelsesmæssig sparring i et fortroligt rum til at udvikle og reflektere lederskabet
 • at give inspiration til at bringe din organisation til det næste niveau
 • at afklare nye muligheder og få jer til at se vejen frem
 • …… listen er meget længere, og jeg er klar til at hjælpe jer!

Forventet udbytte:

Læs referencehistorierne, - det giver måske et lille indblik…

Hvad kan du forvente at få med dig, når vi afslutter forløbet:

Du har mødt en kompetent og fortrolig samarbejdspartner, med mange års erfaring i ledelse, på godt og ondt.

Du får redskaber, som;

 • giver dig selvindsigt
 • giver dig indsigt i hvordan du bedst får dine budskaber igennem
 • giver dig et mental overskud
 • giver dig en bedre kommunikation og omgang med kollega
 • giver dig handlekræften til at opnå dine mål
 • giver dig forståelse for andre mennesker
 • gør dig til en bedre leder
Se nogle af de frivillige projekter jeg tog fat i i perioden 2016-2018.