IT rådgivning

IT er et uundværligt værktøj, når man driver forretning i dag.

Men det er også en jungle for mange. Det er uigennemskueligt. Og svært at træffe beslutninger omkring, fordi man mangler viden og indblik.

Computersoftware skal skabe værdi for virksomheden og dens ansatte.

Som tidligere ansat i en større IT virksomhed med fokus på udvikling og implementering af ERP systemer og Digitale værktøjer, har jeg stor indsigt i processerne hos kunderne – eller kan hurtigt sætte mig professionelt ind i dem.

Så står I overfor at skulle investere eller opgradere jeres nuværende systemer, og har tvivl om retningen og de rigtige løsninger, kan jeg uvildigt agere sparringspartner og lave kravspecifikationer og sammenholde med funktionalitet og økonomi. Så kan I bruge tiden på det, som I er bedst til.

DSC04157-2
20150325_ByogKultur_Chefportr+ªtter22

"I de 10 år jeg var driftschef i Slagelse Kommune, var Charlotte en vigtig sparringspartner på udvikling af vores digitale værktøjer. Hun har et godt blik på at det skal fungere både "i den sorte boks" hvor økonomifolk og teknikere arbejder, og ikke mindst på de platforme hvor hverdagsbrugerne arbejder. Hun er hurtig til at fange tråden, når der kommer nye ideer, og så gør det bestemt ikke noget at det altid forgår med et godt humør."

Thomas Østergaard Jørgensen, Slagelse Kommune