Bedre liv, bedre bundlinje

Virksomhedsfordrag, kan være skræddersyet

Jeg skræddersyer gerne foredraget ud fra jeres vikrsomheds fokus, er det på lederne, medarbejderne eller i samhør.

 

Forandringsledelse: ”Bestig Livet, - når du finder styrken og livsglæden”, synlig effekt.

På et splitsekund er der behov for forandringsledelse. En ændring som kan være forårsaget af mange ting. Er du verdensmester i forandringsledelse, og er dine medarbejdere klar til at tage imod?

Livsglæde, - hvad giver dig energi og hvad gør dig glad og hvad bliver du motiveret af?

Styrke, - skal jeg være en del af mountenbike holdet for at vise styrke, eller?

Bestig Livet og du finder svaret.

Motivationen kommer ikke igennem personalegoder, men af dygtige ledere?

Der er ingen, eller kun ganske få, der motiveres af pisk, - hvad er din gulerod?

Mange virksomheder tiltrækker dygtige kolleger ved at have mange gode tilbud til medarbejderne. Personalegoderne er en investering for virksomhederne, men de giver til gengæld også synlige beviser på bundlinjen. Det skaber loyalitet og et meget tæt samarbejde. Er der faldgrupper? Kan medarbejderne pludselig får ubalancer i livet, hvor jobbet fylder mere end familien? Skal man igang med forandringsledelse på hjemmefronten eller på det personlige plan. Hvad sker der med identitet, for virksomhederne konstant laver forandringer på jobbet. Er vi gearet til de mange forandringer der sker i vore hverdage?

Skal vi væk med at brande os som en virksomhed med masser af personalegode, og ind med, at vi har dygtige ledere, der møder medarbejderne hvor de er og udvikler dem? Kan det hjælpe på balancen og give mindre stress?

Hvad hvis en medarbejder/kollega rammes af livstruende sygdom, hvordan har forandringsledelsen det så?

Livligt foredrag, som tager udgangspunkt i relevante elementer fra bogen "Bestig Livet og find styrke og Livsglæde". Emner som giver anledning til reflektioner og debatter og som tager bygger på egen erfaring fra bl.a. jobbet som tidligere forretningsdirektør i en større it-virksomhed, konstant forandringsledelse og pludselig måttet jeg igang med forandringsledelse i mit eget liv, efter to livskriser, et hav af identitetskrise. Hvordan kan man selv finde styrke og bede virksomheden om hjælp.

Foredrag organisationer, foreninger mm.

Bestig Livet og find styrke og livsglæde…

Kender du det, at du fornemmer, at du bliver sat i ramme - en uønsket ramme! Du er pludseligblevet et nummer i rækken! Måske skete det, da du var ganske lille eller et ungt menneske. Eller måske har sygdom ramt dig, og du er pludselig en del af en protokol, eller noget andet end det du var …

At jeg igennem livet blev forsøgt sat i ramme, men udfordrede dem gang på gang, blev min styrke, da jeg blev alvorlig syg. Jeg ville ikke være en protokol, et nummer eller én af "ofrene". Jeg blev igen tændt til at trodse systemerne og gøre en forskel.

Jeg vil tage dig med ud på en spændende rejse, med opløftende og sjove tilgange til livet og se på de positive ting, som det uventet (for mig: cancersygdommen) også kan bringe med sig. Jeg lod ikke bare stå til, jeg konfronterede, udfordrede på en positiv og konstruktiv måde, og skabte andre rammer for de næste. Livsglæde kom tilbage, men der skulle en bestigning af Jbel Toubkal til, før jeg kom videre. Den rejse deler jeg med jer i mit foredrag, som er på baggrund af bogen "Bestig Livet og find styrke og livsglæde"

Jeg vi give dig et par redskaber med hjem og inspirere dig, til at komme videre.

Book mit foredrag

Husk: Ved booking, skal de kunne angive om de er virksomhed/kommune eller organisation.