Køb min bog "BESTIG LIVET"

”Charlotte, hvorfor skriver du ikke en bog omkring dine erfaringer?” er en kommentar jeg har hørt utallig af gange. Nu er det så blevet til en realitet. Med bogen ønsker jeg at inspirer enkeltpersoner, organisationer og virksomheder.

”Livskriser” betyder ofte identitetskriser. Ta’ dem alvorligt og find styrken og livsglæden igen. Det er ikke altid, at vi kan se skoven for bare træer, men ofte har vi selv svaret.

Du kan købe bogen ved af udfylde nedennævnte bestillingsoplysninger og betal kr. 199,- + porto (kr. 37,-)  via MobilPay til 57939.

Ved bestilling skal navn/adresse og mobilnummer/eller mail oplyses.

Bøger bestilt igennem ChangeHuman.dk, kan blive signet hvis ønsket. Angiv i kommentarfelt hvis dette er tilfældet.

Bøgerne kan købes hos alle boghandlere. Har de den ikke liggende fysisk, kan de  bestille den.

 

Et lille udsnit af de mange tilbagemeldinger fra læserne:

”Kære Charlotte, tak for en rigtig god bog. Det er så rigtigt, hvad du skriver: at vi skal huske at tænke over, om vi er det rigtige sted i livet - og om det giver mening for os. Vi har alle vores kampe, som vi enten har kæmpet eller er i færd med at kæmpe = bjerge vi har eller er i færd med at bestige. Jeg fik tårer i øjnene mange gange, da jeg læste din bog, det er en stærk fortælling”

Tak for en dejlig og livsbekræftende bog, der bestemt giver stof til eftertanke".

“Mange tak for en super inspirerende bog, som tog en anden vinkel end forventet. Som leder gav den mig en mavepuster, et wallkup call men den var også en øjenåbner."

Jeg var lørsdagsgæst hos DR P4 Syd og Esbjerg den 15.12.2018 hvor vi drøftede bogen.

Hør indslaget her:

Bestig_livet_bog